De Milieubarometer in de praktijk   |

 

 

De Milieubarometer in de praktijk

Wilt u de Milieubarometer gebruiken voor uw organisatie, dan start u met het invullen en het maken van een rapportage. En daarna is het goed om ook echt iets met de resultaten te doen. Zichtbaar maken voor uw belanghebbenden wat de milieuprestaties van uw organisatie zijn en stappen nemen om deze te verbeteren. Quartz kan u hierbij helpen met het volgende aanbod.

1.Invullen van de Milieubarometer
Quartz verzamelt de gegevens die nodig zijn voor de Milieubarometer en verzorgt de rapportage. Afhankelijk van de grootte van uw organisatie vanaf €150,00 excl. BTW

2.Verbeteren van de resultaten
Aan de hand van de resultaten van de milieubarometer krijgt u advies en begeleiding bij het nemen van concrete stappen om de milieuprestatie te verbeteren.

 

 

 

3.Communicatie
Uw inspanningen om de milieuprestaties te meten en te verbeteren worden transparant gemaakt voor uw belanghebbenden (klanten, leveranciers, omgeving) in de vorm van bijvoorbeeld een tekst op uw website of een brochure.

4.Certificering
Maatschappelijk verantwoord ondernemen omvat veel meer dan alleen milieu aspecten. U kunt een stap verder gaan door MVO onderdeel te maken van de bedrijfsvoering met bijv. ISO26000 of de
MVO prestatieladder.
Milieubarometer

lijn-vert

 

 

 

Contactgegevens:

T 06 25 25 40 56
E info@quartz-kwaliteit.nl

Quartz is mede initiatiefnemer van het platform

   MVO Wijk bij Duurstede

 

 

 

disclaimer  |  algemene voorwaarden  |  © copyright Quartz