MVO WORKSHOPS   |

 

 

MVO WORKSHOPS

ZZP en MVO? Aan de slag!

Hoe kun je als ondernemer zonder personeel maatschappelijk verantwoord ondernemen? Zo groot is de bijdrage van een eenpitter toch niet? Ja, wel dus! MVO is er niet alleen voor het beste jongetje/meisje van de klas, maar werkt juist vanaf de andere kant:. Ontdek wat je al aan MVO doet en hoe je je bedrijfsactiviteiten met een paar eenvoudige aanpassingen duurzaam kan maken. Dat voelt niet alleen goed, je hebt daarmee ook een streepje voor bij je opdrachtgevers: duurzaam ondernemen loont!
Nelleke Klein Roseboom van Quartz laat je in de workshop ‘Aan de slag met MVO’ in één middag zien hoe je MVO herkent en aanpakt. Christine van der Stoel van ZINNIG communicatie geeft je daarbij tips om je MVO zichtbaar te maken aan klanten en opdrachtgevers.
Kosten: € 135,-  (ex 21% BTW)
 

 

 MVO en MKB: een geslaagde combinatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet alleen een zaak van grote bedrijven. Juist het MKB kan hier laten zien dat flexibel en duurzaam zakendoen prima samengaan! Wil je weten hoeveel MVO er al in jouw bedrijf zit? En hoe je daar (met elkaar) meer van kunt maken?
In drie middagen leer je snel en eenvoudig hoe je je eigen MVO kunt herkennen, inzetten en laten zien!
De driedelige workshop ‘MVO voor MKB’  wordt gegeven door Nelleke Klein Roseboom van Quartz  en Christine van der Stoel van ZINNIG communicatie.

Kosten: € 350,-  (ex 21% BTW)

 

Voor informatie en cursusdata: neem contact op
 

lijn-vert

 

 

 

Contactgegevens:

T 06 25 25 40 56
E info@quartz-kwaliteit.nl

Quartz is mede initiatiefnemer van het platform

   MVO Wijk bij Duurstede

 

 

 

disclaimer  |  algemene voorwaarden  |  © copyright Quartz